CenterIce

Anaheim Ducks

Meghallgattam ma Friedman podcast-jet. Allitolag penteken 12 es 13 kozott ajanlott GMPV Carlsson csapatanak, ok 15m-t akartak. Nem voltak szerenyek a fiuk... Tovabbi erdekesseg, hogy eddig a kis balesetig, Mintyukov 3-3.5m kozotti ajanlatot kapott, aztan hirtelen lett megegyezes 7.2m-n, ami ezek szerint nem csak az en velemyem szerint massziv tulfizetes. Jobban belegondolva, szerintem hosszabb tavon mindig be-be fogunk ferni a sapka ala - Sennecke es McQueen egy-egy ev csuszassal jon majd, de addig minden veteran szerzodese kifut majd. Persze siman lehet, Cutter-nek addig meg egy ujabb szerzodest kell majd adni. Viszont a csapat korulottuk vagy entry-level contract-on lesz, vagy hulladek, szoval sok jot nem varok. Illetve, a kasszafurok kozul kinek akarjuk / tudjuk majd kiadni az utjat.
Találtam 😎 "Íme az ötletem, Ducks-szurkolók! Győzzétek meg Gauthier-t, hogy írjon alá egy 9 millió dolláros egyéves szerződést (8 millió dolláros aláírási bónusszal), és egy kézfogásos megállapodás keretében rögzítsék, hogy a következő szerződéshosszabbítás 5 évre szól, évi 16 millió dolláros fizetéssel. Ez időt ad Verbeeknek, hogy rendezze a fizetési sapkát, és hogy Kreider és Killorn kikerüljenek a keretből. " Vélemény?
Ennek a szerződésnek örülök. Meg annak is, hogy nem írt alá semmilyen offer sheetet. Így viszont ha matcheljük Carlssont, akkor marad alig 13 milliónk Gauthier új szerződésének. Nem tudom mennyire lesz az elég, de ha elég is lesz, akkor pont beférünk és jóval gyengébbek leszünk, mint a tavalyi évben. Az év elején ugye Terry sem lesz még sokáig, szóval tényleg kuka lesz ez a szezonunk. Ja és Hinds még szerződés nélkül van. Ez a Greer kitömés nagyon nem tett jót, de Vatrano future considerationsért való elcserélése se jönne rosszul...

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.