CenterIce

Anaheim Ducks

Leírtad a lényeget. Nélküle semmit nem fogunk érni. Szóval máshogy kell majd megoldani. A veteránok jelenléte bár sokat ér, a franchise jövőjénél többet mégse kellene. Kreider, Killorn és Vatrano is mind mehet. Tudom, nem minden GMPV-n múlik/múlott, de ez az offseason a szokásosnál is felkúrósabb. A tökölés egész szezonban, mert Carlssont és Gauthiert is alá kellett volna íratni már nagyon régen, nagyon rányomta az egészre a bélyeget. Zellweger és McTavish is szerintem ennek lett áldozata. Viszont tényleg "csak" annyi kellene, hogy legyen szerződése Gauthiernek és elinduljon a szezon. Aztán ahogy Csebi is írta, lesz 1-2 szezonunk megint, amikor meg leszünk vágva nagyon, de utána talán ismét megindulhatunk felfelé.
az ugynokok altal elmondottakbol, egyszer hibazott vegulis GMPV. mikor ok mar lattak a Philly OS-t akkor allitolag bedobtak az evi 15 millas szerzodest, hogy azzal ir ala Carlsson, amit a GM visszadobott, mert ugy szamolt, hogy akorul lehet az OS es akkor azt matcheli. de amugy elotte (folyamatosan probalkozott targyalni, de falakba utkozott) nem kovetett el hibat. a Philly bearazta Carlssont, ez van. nyilvan nem jo igy a szitu, mert emiatt eltolodik a contenderseg hiszen kovetkezo 2 evben ugy fog szoritani minket a sapka, hogy csak na, de utana par ev mulva mar nem lesz veszes a szerzodes a cap emelkedes miatt. btw: felolem a Killorn Kreider duo akar mehet most is, de nyilvan Vatrano fog meg vki meg.
Nekem kezd az az érzésem lenni,hogy a Philly szándékosan rájátszik a játékosainkra.Én korábban is azt mondtam,hogy a Zegras-Gauthier trade win-win volt eddig mindkét csapatnak,de látva a számokat és tudva,hogy milyen szerződést dobtak Carlsson elé,nem érezzük úgy,hogy a Philly OS csapda volt,a későbbi Gauthier szerződéssel kapcsolatban?Tudom ez egy fura gondolat,de amilyen légkörben Gauthier távozott a Flyerstől,simán kinézem belőlük,hogy a Carlsson OS valójában neki szólt és tudták,hogy ebből óriási probléma lehet még.Ami jelenleg fenn is áll.Azt,hogy a Celebrini számaira várt Carlsson csapata,azt azért nem tudom értelmezni,mert Celebrininél nem is állt fel az OS lehetősége,illetve teljesen más számokat hozott a két játékos.Azt elfogadom mindenkivel együtt,hogy megborult a liga fizetések tekintetében és hogy hamarabb kellett volna lépni..
Carlsson ugynoke szerint mar a tavalyi offseason alatt belekezdett a targyalasokban GMPV, azonban Carlsson csapata elzarkozott a hosszabbitas elol es el akartak menni az off-season-ig, latni akartak Celebrini szerzodeset. Ezt a deadlock-ot a Philly boritotta, amire meg Carlsson csapata sem szamittott. Szerintem GMPV-nek realisan maximum akkor lehetett volna eselye, ha a 10-12m helyett legalabb 15-ot kinal meg a nyar elott. Esszeru osszeg nem mukodott.
Az a gond, hogy elszabadultak a játékosfizetések, miközben a cap minimálisan emelkedett. Tavaly egy Carlsson kb. 10-12M AAV-t kapott volna, és boldogan szaladt volna el vele. Most 1,5 szeres pénzt kapott, miközben a Cap nem lett 140M. Verbeek-nek nem volt választása, meccselnie kellett az OS-t. Hiába kapott volna 5 éven keresztül 1st roud picket, azok valszeg late pickek lettek volna, és nem tudott volna Carlsson-kaliberű játékost kapni érte. Annyiban látom én a felelősségét (bár nem vagyok Ducks expert), hogy hagyta OS-ig menni a dolgot. Ezt hamarabb le kellett volna rendezni. Az OS határidő előtt 2-3 hónappal el kellett volna kezdenie a tárgyalásokat. Nem tudom, így volt-e.
Kurvára felbasz most ez a téma..szerintetek mennyire reális,hogy beáldozzuk a Kreider,Killorn,Granlund trió bármelyikét azért,hogy meg tudjuk oldani hogy Gauthiert alá tudjuk íratni?Én nem látok más opciót ezen kívül,bár nem vagyok GM.Azt hiszem ennél a veréb Verbeeknél még mindig a Getzlaf+Perry VHS kazetta megy otthon és most ugyanezt akarja,hogy egy top C és LW/RW köré épüljön a csapat.Az a helyzet,hogy az NHL is teljesen megváltozott és nem lehet összehasonlítani az akkori szerződésekkel a maiakat,de erre a duóra ennyi lóvét rátenni,úgy hogy még igazából nem futottak be igazán,nagy luxus a franchise jövőjét illetően..
Na ez azért durva már így is és ezt még csak fokozni lehet..Nem fog beférni a bérsapkába mert szerintem nem is akar..pedig imádnám ha maradna,de azt hiszem Verbeek végleg szétcseszte a franchise jövőjét a 90 millió dolcsis szerződéssel Carlssonnal.Gauthiernek lesz piaca bőven,úgyhogy ő fel fogja tornáztatni még az összeget ameddig csak lehet.Ha akart volna a Ducksnál maradni és tudja milyen helyzetben van a klub,akkor aláírta volna az 52 misit.Esetleg előfordulhat hogy valakit beáldozunk,de kérdés hogy 2 játékos megér e ennyit 4-5 éves távlatban hogy köréjük építsünk csapatot..
Olvastam én is ezt az ügynöki részt. Számomra érthetetlen amúgy, hogy Carlsson miért volt ennyire zero faktor ebben az egész témában. Szerintem tönkrevágott mindent ezzel, de lehet csak én vagyok túl borúlátó. Viszont olvastam egyik nap, hogy állítólag Gauthier is kéri a Carlsson pénzt és szintén 18 milliót vár...
Nagyon úgy néz ki, hogy nem GMPV cseszte ez Carlsson szerződésével, hanem az ügynökei direkt kivártak, július 1-ig, hogy legyen offer sheet és felverjék az árát. Még állítólag az apja erősködött a legjobban, hogy írja alá. Ez viszont Carlsson oldaláról néz ki borzasztóan. Azt állítja, hogy itt akar játszani, de nem gondol arra, hogy ez a cap hit 1-2 évre hazavágja a fizetési sapkát és hülye helyzetbe hozza a csapatot. Olyan szempontból elnézőbb vagyok vele, hogy csak egy 21 éves kölyök, de ugyanakkor ott van Celebrini aki állítólag hajlandó lesz olcsóbban aláírni, hogy tudjanak csapatot építeni köré.

Hozzászólás csak bejelentkezve

Regisztrálj és lépj be a CenterIce fiókoddal, és már csatlakozhatsz is a beszélgetéshez!

Belépés

A fórumban a kiadvány regiszrált látogatói kapnak lehetőséget magánvéleményük kifejezésére. Ezen vélemények nem tükrözik a kiadó szerkesztőségének álláspontját.

© 2001-2026 CenterIce - Minden jog fenntartva.